Bulgarian  English 
  VarSys
 


"Здравейте приятели,

Благодарим Ви, че участвахте в играта на Варсис ООД. Както бе обявено, в началото, избираме за наградите на случаен принцип. За целта това се прави с компютърна програма, която избира сама имената. Поради големия интерес и за да няма засегнати решихме да направим на всички хора допълнителен подарък. Това е ваучер за 50 лева отстъпка на всеки 300 лева направен оборот. Така, че всички участници, които желаят нека ни изпратят имейл на пощенска кутия
office@varsys.net - в която се съдържа името им във Фейсбук /за да ги идентифицираме, че наистина са участвали, трите имена, мобилен телефон/ и subject - "Искам ваучера за 50 лева". Печелившите ще имат и предметна награда и ваучер, а всички останали желаещи само ваучер.

Правила за ползване на ваучера:

1. Всеки, който направи покупки на стойност 300 лева - плаща 250.
2. Тези, които направят по-малък оборот, получават отстъпката, когато достигнат оборот от 300 лева. Може да си купувате неща многократно например по 20 лева. Когато достигнете 300 - плащате разликата до 250 лева.
3. Ваучерът е многократен - и важи завинаги.
4. Ваучерът е безсрочен - с уникалния му номер, който ще получите, можете да завеждате неограничен брой покупки и да ползвате отстъпката към тях за неограничено време.
5. Ваучерът е личен поименен - с трите имена на собсвеника, имейла му и мобилния му телефон.
6. На всеки 1000 лева натрупан оборот - получавате допълнителен подарък, който ще бъде обявавян към момента на достигане на направения оборот.

До 5 август 2012 година, ще пуснем нова игра - още по-интересна от тази и с награди на по-висока стойност. Очаквайте правилата й в нашия сайт
www.varsys.net и във Фейсбук - www.facebook.com/Varsysood. Целта ни не е просто да стигнем до вас, но и да ви предоставим полезна и интересна информация, както за продукти, така и за това как да ги поддържате, за да опазите стойността и изправността им. Играта ще представлява викторина с въпроси и отговори и обещаваме да бъде забавна :)! Ще можете да участвате в нея със снимки и закачки.

Поздрави,
Антон Томов

Управител на Варсис ООД"

Ето и печелившите, честито!


ТЪРСИ В КАТАЛОГА
Филтрирай по марка
Количка
Общо
0 лв.
Общо с ДДС:
0 лв.
Вход за клиенти
Вие не сте логнат.