Спести пари със ZameniPC
Количка
КУПИ, ЗАМЕНИ, РЕМОНТИРАЙ

Във връзка с кризата с COVID-19, Варсис ООД подпомага нуждаещите се от компютърна техника, като предлага гъвкави схеми на работа. Това включва и клиенти с изключително ограничен бюджет.


1.    Услугата КУПИ – включва продажбата на НОВ или УПОТРЕБЯВАН ЛАПТОП/НАСТОЛЕН КОМПЮТЪР. Всички предложения, които предлагаме на склад са 2-4 ядрени процесори, 4-8Gb РАМ памет и SSD диск. Над 95% от техниката ни е с лицензен Windows 10 64 Bit и инсталирани:
    a.    Браузъри – Mozilla, Chrome, Edge + Internet Explorer
    b.    Офис пакет Libre Office – съвместим с файловите формати на MS Office от 1993-2020 год.
    c.    Безплатни кодеци и плейъри за пускане на филми
    d.    Adobe Acrobat Reader за поддръжка на PDF файлове, както и генератори на PDF файлове като BulZip PDF
    e.    При покупката на ЛАПТОП или КОМПЮТЪР – безплатно прехвърляме всички данни на КЛИЕНТА от старата му техника на новата


2.    Услугата ЗАМЕНИ – включва при покупка на ЛАПТОП или КОМПЮТЪР – възможност да се върне от КЛИЕНТА, предишната му техника и да се приспадне от цената на новата. Важи всичко от точка 1 „КУПИ“ + връщането и подмяната с приспадане на стойността на старата техника.


3.    Услугата РЕМОНТИРАЙ – включва диагностика на техниката на КЛИЕНТА, предложение в няколко варианта: минимално, препоръчително и максимално въздействие от наша страна, и извършване на ремонт според финансовите възможности на КЛИЕНТА.
     a.    Минимално въздействие – означава, абсолютния минимум на ремонта, който ще доведе до изправност на уреда, но не и до повишаване на техническите му параметри и скорост. Това е СВРЪХБЮДЖЕТНО решение, което прави техниката просто изправна, но не и приятна за работа. Обикновено, това са ЛАПТОПИ и КОМПЮТРИ – много стари и физически, и морално.
     b.    Препоръчително въздействие – означава, подобряване на параметрите на техниката до степен, в която тя става не само годна, но и удобна и приятна за работа.
     c.    Максимално въздействие – това е ъпгрейд /подсилване/, на техниката, при който се постига МАКСИМУМА като възможности на уреда по отношение на скорост на работа и модерни параметри. Често пъти този вариант е по-скъп от подмяната на ЛАПТОПА/КОМПЮТЪРА – с нов или близък до цената на нова техника. В редки случаи този вариант е икономически смислен и оправдан


4.    Специални предложения за ученици и студенти
Предвид текущото състояние на разпространение на COVID-19, ние във Варсис ООД сме подготвили няколко модела лаптопи, които са подходящи за учащи. Те отговарят на следните критерии:
a.    i3-i5 процесори
b.    8GB RAM
c.    128-256Gb SSD
d.    Лицензен Windows 10 Pro
e.    Батерия, която държи от 6-11 часа
f.    Екран без никакво трептене в целия диапазон на контраста (БЕЗ ШИМ)!!! /Този критерий позволява многочасово ползване, без умора на очите/
g.    Цена от 360-600 лева според модела и марката на машините, които държим на склад.
h.    Камера и микрофон
i.    Предварително инсталирани всички средства ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ съвместими с Microsoft Teams, Google Classroom, ZOOM, Viber, Skype


ВАЖНО: СПЕЦИАЛНИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ на Варсис ООД са валидни само при посещение в нашия магазин, но не и онлайн. Те не се обявават и рекламират в сайта предвид бързото текучество на стока и необходимостта от обработка на старата техника на клиентите - диагностика, прехвърляне на данни, индивидуални настройки по изисквания на клиентите.


За допълнителна информазия на телефони: 052-600-446, 052-618-430.

За клиенти извън Варна - работим с всички куриери в страната и в двете посоки.